free
hit counter

Silke Renders

Silke Renders (°Merksem, 1993) is klinisch psycholoog (KU Leuven). Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische problemen zoals angst- en stemmingsklachten, piekerproblemen, stress, problemen rond zelfbeeld en zelfvertrouwen, relationele problemen, aanpassingsmoeilijkheden, enz.

Tijdens haar masteropleiding focuste Silke zich op cognitief-gedragstherapeutische behandeltechnieken. Tijdens haar stagejaar werkte ze in een Centrum voor Geestelijke Gezondheid (CGG), waar ze ervaring opbouwde in het begeleiden van volwassenen en jongeren met uiteenlopende problemen.

Silke heeft een jaar gewerkt als ombudspersoon geestelijke gezondheidszorg in de regio Antwerpen. Ze zocht er samen met cliënten een oplossing op maat voor hun vraag of bezorgdheid. Zo verwierf ze een uitgebreide kennis van de sociale kaart. 

Naast haar werk in De Sprekerij maakt Silke deel uit van het volwassenenteam van CGG VAGGA in Antwerpen. Ze begeleidt er volwassenen met ernstige psychische problemen of stoornissen.

Silke heeft ervaren hoe zich begrepen en gehoord voelen, informeren, inspraak van de cliënt in zijn/haar behandeltraject en regelmatig evalueren en bijsturen van het verloop van de behandeling, essentiële elementen zijn voor herstel.

Silke voltooide bijkomende opleidingen in de schematherapie (Schematherapie Vlaanderen) en in Emotionally Focused Therapy (EFT Belgium). Momenteel doorloopt ze een opleiding in Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academie).

E-mail
Telefoon

0494 077 352

Werktijden

Maandag — 15u-20u
Vrijdag — 13u-18u

Tarief

65 euro

Maak een afspraak bij Silke Renders

Laden...
Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 932124974
Visum WUG: 285731

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Administratief

Bank: BE94 7340 5457 2714
KBO: 0741.640.323

© 2009-2023 De Sprekerij