free
hit counter
Skip to main content

Roxanne Verrelst

Roxanne Verrelst (°1998) is klinisch psycholoog (KU Leuven). Volwassenen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij haar terecht met klachten zoals stress, burn-out, angst, depressie, hoogsensitiviteit, piekeren, problemen met zelfbeeld, identiteit en zingeving, enz. Ook wanneer je het gevoel hebt vast te lopen op één of meerdere levensdomeinen zoals familie, werk, studies of relaties ben je welkom.

Naast haar werk in De Sprekerij is Roxanne actief in het Universitair Psychiatrisch Centrum in Duffel, waar ze binnen een open opnameafdeling voor crisisinterventie, oriëntatie en kortdurende begeleiding instaat voor het groepspsychotherapeutisch aanbod. Voordien deed ze ruime ervaring op met het psychotherapeutisch begeleiden, zowel individueel als in groep, van volwassenen met uiteenlopende psychische kwetsbaarheden, eerst als stagiair op een PAAZ, later als zelfstandig klinisch psycholoog in groepspraktijk Psyteam in Turnhout.

Roxanne hecht veel waarde aan het creëren van een veilige therapeutische omgeving, waarin echtheid, aanvaarding en empathie centraal staan. Met een open, holistische blik ontmoet ze jou als uniek individu. Samen ga je op zoek naar de hulp die het best aansluit bij je klachten en wensen, zodat je zelfinzicht en zelfredzaamheid kunnen groeien.

In begeleiding of in therapie gaan vraagt moed. Het is niet langer weglopen voor wat dwarszit, voor patronen waarin je steeds weer verstikt raakt, voor pijn die telkens weer de kop opsteekt. Het is aandacht geven aan wat aandacht nodig heeft. Door ruimte te maken voor je pijnpunten komt er in je verhaal ook weer ruimte voor richting en zin.

E-mail
Telefoon

0456 834 159

Werktijden

Dinsdag — 9u-17u
Woensdag — 13u-18u
Vrijdag — 15u-17u

Tarief

70 euro

Aanmeldingsformulier

Gebruik best dit formulier om bij Roxanne Verrelst een eerste afspraak aan te vragen. Stuur je liever een e-mail? Vermeld dan ook daarin de volgende gegevens. 


Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 982135920
Visum WUG: 375248

Administratief

Bank: BE47 9734 6047 3380
KBO: 1007.107.646