free
hit counter
Skip to main content

Contact

De Sprekerij is bereikbaar per e-mail, per telefoon of per post. Een eerste afspraak vraag je best aan met het aanmeldingsformulier op deze pagina. In De Sprekerij werken we enkel op afspraak.

Adres

Theophiel Roucourtstraat 24+
2600 Antwerpen-Berchem

De Sprekerij ligt achter de poort. Bel aan en we laten je binnen. Staat de poort open? Bel ook dan even aan maar loop gerust meteen verder binnen.

Centraal contact

E-mail:
info@sprekerij.be

Telefoon:
03 304 70 32 

We zijn best bereikbaar via e-mail. Normaal krijg je binnen de 3 werkdagen antwoord. Soms duurt het wat langer.

Rechtstreeks contact

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze medewerkers. Rechtstreekse contactgegevens vind je via de teampagina.

Aanmeldingsformulier

Tijdelijke aanmeldingsstop

2 juli 2024 – Het is erg druk. De wachttijd voor nieuwe cliënten loopt te hoog op. Daarom verwerken we voorlopig geen nieuwe aanmeldingen en is het aanmeldingsformulier tijdelijk niet beschikbaar. Onze verontschuldigingen.

Tram & Bus

Trams 7 en 15 (halte de Merodeplein / Boomgaardstraat) en trams 2 en 6 (haltes Harmonie en Provinciehuis) komen heel dichtbij. Raadpleeg de website van De Lijn voor meer info.

Velo & Cambio

Het dichtstbijzijnde Velo-station ligt op 150 meter op het kruispunt Grote Steenweg / Boomgaardstraat.  Een Cambio-station vind je op 200 meter aan het Provinciehuis.

Het praktijkgebouw