free
hit counter

Contacteer De Sprekerij

De Sprekerij is bereikbaar per e-mail, per telefoon en per post. Een afspraak maken kan ook via de afsprakenkalender. Je kan rechtstreeks contact opnemen met een medewerker naar keuze of je centraal aanmelden. Langskomen zonder afspraak is niet mogelijk.

De Sprekerij ligt in het achterhuis bij nummer 24. Je komt er via de grote poort. Bel even aan en je laten we binnen.

Rechtstreeks contact

Wil je rechtstreeks contact of een afspraak maken met één van onze medewerkers, ga dan naar de teampagina en klik verder naar zijn of haar persoonlijke pagina. 

Online afspraak?

Heb je straks een online afspraak? Hoe gaat het dan verder nadat je op de pagina van je psycholoog op de knop Start online sessie hebt geklikt? We leggen het je stap voor stap uit.

Het praktijkgebouw

Vanop straat kan je het praktijkgebouw niet zien. Het ligt verscholen achter een lange inrijpoort en is omgeven door rozelaars, wilde wingerd en hoge bomen. Neem een kijkje.

Tram & Bus

Trams 7 en 15 (halte de Merodeplein / Boomgaardstraat) en trams 2 en 6 (haltes Harmonie en Provinciehuis) komen heel dichtbij. Raadpleeg de website van De Lijn voor meer info.

Velo & Cambio

Het dichtstbijzijnde Velo-station ligt op 150 meter op het kruispunt Grote Steenweg / Boomgaardstraat.  Een Cambio-station vind je op 200 meter aan het Provinciehuis.

© 2009-2021 De Sprekerij