free
hit counter
Skip to main content

Tim Gheysens

Tim Gheysens (°1992) is psychiater en psychotherapeut (Universiteit Antwerpen). Volwassenen kunnen bij hem terecht met uiteenlopende psychische problemen zoals depressieve, angst- en dwangklachten, maar ook met existentiële moeilijkheden of zingevingsproblemen. 

De afgelopen 5 jaar werkte Tim in verschillende ziekenhuizen en centra. Hij volgde tegelijkertijd een opleiding tot integratief psychotherapeut, waarbij hij zich bekwaamde in de geïntegreerde toepassing van cliënt- en ervaringsgerichte en cognitieve gedragstherapie.

Naast zijn werk als psychiater binnen het AZ Klina (Brasschaat) waar hij psychiatrische consultaties doet, is Tim in De Sprekerij enkel actief als gesprekstherapeut. In De Sprekerij kan je bij hem niet terecht voor psychiatrische of medicamenteuze opvolging, psychiatrische verslaggeving of psychiatrische expertises.

In zijn psychotherapeutisch werk tracht Tim samen met jou – vertrekkend vanuit jouw beleving – zo breed mogelijk te bekijken welke processen van belang lijken om uit te diepen of te ondersteunen.

E-mail
Telefoon

Je kan Tim niet rechtstreeks bellen. Wil je telefonisch je hulpvraag met hem bespreken, stuur hem dan eerst een mailtje.

Werktijden

Woensdag — 9u-18u

Tarief

105 euro — Derdebetalersregeling mogelijk als je in regel bent met je mutualiteit. Afhankelijk van je tegemoetkomingsstatus bedraagt je eigen aandeel 22 tot 35 euro voor psychotherapie.

Erkenningsinformatie

RIZIV-nummer: 13953944780
Niet geconventioneerd arts