free
hit counter
Skip to main content

Robin Baeten

Robin Baeten (°1990) is psychiater (Universiteit Antwerpen) en psychotherapeut (Universiteit Antwerpen). Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij hem terecht met uiteenlopende psychische klachten en problemen zoals angst- en dwangklachten, existentiële moeilijkheden, zingevingsproblemen, enz.

De afgelopen 5 jaar werkte Robin in verscheidene psychiatrische ziekenhuizen en centra. Om zijn klinisch-psychiatrisch werk te verrijken, volgde hij tegelijk een opleiding tot psychotherapeut, waarbij hij zich bekwaamde in de geïntegreerde toepassing van cliënt- en ervaringsgerichte, cognitief-gedragstherapeutische en andere psychotherapeutische behandelkaders.

Naast zijn werk als psychiater binnen de ziekenhuizen van ZNA is Robin in De Sprekerij hoofdzakelijk actief als gesprekstherapeut. In De Sprekerij kan je dus bij hem niet terecht voor louter psychiatrische of medicamenteuze opvolging, uitgebreide psychiatrische verslaggeving of psychiatrische expertises.

In zijn psychotherapeutisch werk tracht Robin samen met jou – en vertrekkend van jouw beleving – zo breed mogelijk te bekijken welke processen van belang lijken om uit te diepen of te ondersteunen. Robin hecht ook veel waarde aan gerichte samenwerking met de huisarts en andere betrokken hulpverleners en, zo nodig, aan een goede doorverwijzing naar een meer aangewezen hulpaanbod.

E-mail
Telefoon

Je kan Robin niet rechtstreeks bellen. Wil je telefonisch je hulpvraag met hem bespreken, stuur hem dan eerst een mailtje.

Werktijden

Dinsdag — 13u–18u
Donderdag — 16u–19u

Tarief

92,44 euro — Conventietarief. Je trekt 67 euro van het ziekenfonds terug of 79 euro bij verhoogde tegemoetkoming.

Erkenningsinformatie

RIZIV-nummer: 13838831
Geconventioneerd arts