free
hit counter

Robin Baeten

Het is erg druk. Dr. Robin Baeten voegt momenteel geen nieuwe mensen toe aan zijn wachtlijst. 

Robin Baeten (°1990) is psychiater (Universiteit Antwerpen) en psychotherapeut (Universiteit Antwerpen). Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij hem terecht met uiteenlopende psychische klachten en problemen zoals angst- en dwangklachten, existentiële moeilijkheden, zingevingsproblemen, enz.

De afgelopen 5 jaar werkte Robin in verscheidene psychiatrische ziekenhuizen en centra. Om zijn klinisch-psychiatrisch werk te verrijken, volgde hij tegelijk een opleiding tot psychotherapeut, waarbij hij zich bekwaamde in de geïntegreerde toepassing van cliënt- en ervaringsgerichte, cognitief-gedragstherapeutische en andere psychotherapeutische behandelkaders.

Naast zijn werk als psychiater binnen de ziekenhuizen van ZNA is Robin in De Sprekerij hoofdzakelijk actief als gesprekstherapeut. In De Sprekerij kan je dus bij hem niet terecht voor louter psychiatrische of medicamenteuze opvolging, uitgebreide psychiatrische verslaggeving of psychiatrische expertises.

In zijn psychotherapeutisch werk tracht Robin samen met jou – en vertrekkend van jouw beleving – zo breed mogelijk te bekijken welke processen van belang lijken om uit te diepen of te ondersteunen. Robin hecht ook veel waarde aan gerichte samenwerking met de huisarts en andere betrokken hulpverleners en, zo nodig, aan een goede doorverwijzing naar een meer aangewezen hulpaanbod.

E-mail
Telefoon
Werktijden

Dinsdag — 13u–18u
Donderdag — 16u–19u

Tarief

87 euro — Conventietarief. Afhankelijk van je statuut trek je 67,00 euro of 79,00 euro terug van het ziekenfonds.

Maak een afspraak bij Robin Baeten

Laden...
Erkenningsinformatie

RIZIV-nummer: 1-38388-31-780
Geconventioneerd arts

© 2009-2023 De Sprekerij