free
hit counter
Skip to main content

Olivia Van Raemdonck

Olivia Van Raemdonck (°1993) is klinisch psycholoog (Universiteit Gent) en psychotherapeut (IPRR/Thomas More). Jongeren en volwassenen zijn welkom bij haar voor individuele therapie, gezinstherapie en relatietherapie. Hierbij kunnen allerlei soorten thema’s aan bod komen zoals angstklachten, depressieve of andere stemmingsproblemen, uitdagingen als gezin, relationele moeilijkheden, seksualiteit, verslaving, geweld, enz.

Olivia deed ruime ervaring op in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg van Gent en in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum in Rekem. Ze bekwaamde zich daarbij ook in complexere zorgvormen zoals verslavingszorg en forensische zorg. Daarnaast is ze sedert 2020 actief als zelfstandig therapeut voor koppels en gezinnen.

Olivia combineert haar werk in De Sprekerij met gelijkaardig werk in praktijk voor geboortezorg en ouderschap Blauwemaan in Deurne.

Binnen Olivia’s begeleidingen staan een open, empathische en niet-oordelende houding steeds centraal. Een verhaal is nooit zwart-wit. Het is vaak veel rijker en “gelaagder” dan we denken. Samen met Olivia ga je als individu, als koppel of als gezin proberen die lagen te ontdekken en de betekenis ervan te achterhalen, zodat je weer verder kan.

Olivia doorliep een vierjarige postgraduaatopleiding in de systeemtherapie (IPRR/Thomas More).

E-mail
Telefoon

0456 211 750

Werktijden

Dinsdag — 9u-15u
Donderdag — 9u-15u

Tarief

75 euro

Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 932116478
Visum WUG: 263079

Lidmaatschappen

Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Administratief

Bank: BE02 0636 7475 1940
KBO: 0755.466.979