free
hit counter
Skip to main content

Lisa Van Raemdonck

Lisa Van Raemdonck (°1996) is klinisch psycholoog (Universiteit Gent) en forensisch psycholoog (Thomas More Antwerpen). Jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij haar terecht met een brede waaier aan vragen, bezorgdheden en psychische moeilijkheden, waaronder chronische problemen rond depressie, angst, identiteit, enz.

Lisa bouwde ervaring op in de ambulante begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen in psychosociale crisissituaties, met stressorgerelateerde problemen en/of met nog andere vormen van ernstig psychisch lijden. Daarnaast werkte ze in een forensische setting met personen die veroordeeld werden voor grensoverschrijdend gedrag.

In haar therapeutische contacten legt Lisa de focus op het creëren van de ruimte en de veiligheid die nodig is om in gesprek te kunnen gaan over jouw innerlijke beleving. Ze past daarbij wetenschappelijk onderbouwde methodes toe die je helpen om jezelf beter te begrijpen en om nieuwe attitudes en gevoelens met betrekking tot jezelf en je levenservaringen te aanvaarden. Zo kan je beter leren omgaan met negatieve gevoelens zoals verdriet, stress, angst en pijn, waardoor je leven ten goede verandert.

Overdag werkt Lisa als psycholoog bij het stressteam van de Federale Politie, waar ze ambulante therapie biedt aan politionele diensten die geconfronteerd worden met uitdagende en stressvolle gebeurtenissen.

Momenteel doorloopt Lisa een basisopleiding in de schematherapie (Schematherapie Vlaanderen).

E-mail
Telefoon

0456 700 696

Werktijden

Maandag — 17u-21u
Dinsdag — 17u-21u
Donderdag — 17u-21u

Tarief

70 euro

Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 962124334
Visum WUG: 318758

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen
NL-ATSA (Vereniging voor de Preventie van Zedendelicten)

Administratief

Bank: BE18 3632 2835 9965
KBO: 0794.372.590