free
hit counter
Skip to main content

Eveline Raemdonck

Eveline Raemdonck (°1997) is klinisch psycholoog (Universiteit Gent). Volwassenen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij haar terecht met psychische hulpvragen en klachten in verband met stemming, verlies, rouw, angst, stress, zingeving, enz. 

Tijdens haar studies liep Eveline stage op de afdeling geriatrie van ZNA Hoge Beuken en op de afdeling neurologie van ZNA Middelheim. Ze bekwaamde zich in neuropsychologisch onderzoek bij volwassenen en in het begeleiden van ouderen met uiteenlopende hulpvragen.

Na haar masteropleiding psychologie doorliep Eveline een bijkomende onderzoeksmaster in de gerontologische wetenschappen en was ze een tijdlang als wetenschappelijk onderzoeker actief aan de Universiteit Gent en aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze werkte toen rond verschillende thema’s, waaronder de mentale gezondheid tijdens de COVID-19 crisis, het (psychosociaal) welzijn van ouderen, mantelzorgers en mensen met kanker, en palliatieve zorg.

Naast haar individueel psychologisch werk in De Sprekerij is Eveline vandaag ook werkzaam als klinisch (neuro)psycholoog in ZNA Cadix op de afdeling geriatrie en in het dagziekenhuis.

Eveline hecht belang aan het opbouwen van een therapeutische relatie: met een open en empathische houding wordt er geluisterd naar je verhaal. Een exploratie van de hulpvraag, verwachtingen, en betekenis van jouw klachten staan centraal, om zo samen uit te zoeken wat je nodig hebt om te herstellen en of je veerkracht te herwinnen.

Eveline werkt zowel in het Nederlands als in het Engels. 

E-mail
Telefoon

0492 822 951

Werktijden

Woensdag — 13u-21u
Donderdag — 13u-18u
Vrijdag — 9u-17u

Tarief

70 euro

Aanmeldingsformulier

Gebruik best dit formulier om bij Eveline Raemdonck een eerste afspraak aan te vragen. Stuur je liever een e-mail? Vermeld dan ook daarin de volgende gegevens. 


Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 972140046
Visum WUG: 350014

Administratief

Bank: BE62 0689 5164 1361
KBO: 1007.002.728