free
hit counter

Cindy Blijkers

Cindy Blijkers (°1995) is klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel). Jongeren en volwassenen kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische problemen zoals emotionele moeilijkheden (bv. verdriet, angst en faalangst, schuld, schaamte, kwaadheid, laag zelfbeeld, suïcidegedachten), gedragsproblemen ten gevolge van socio-emotionele problemen, relationele moeilijkheden, vragen rond identiteit en zingeving (bv. gevoel vast te zitten, moeite met keuzes maken), enz.

Eerder deed Cindy ervaring op in het psychologisch begeleiden van jongeren en volwassenen in een kinder- en jeugdpsychiatrische instelling, in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg en in een Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Vandaag is ze naast haar werk in De Sprekerij ook actief bij Senses Praktijkhuis in Lier.

Soms heb je het gevoel vast te lopen in je leven of in de knoop te zitten met jezelf. Dat kan zich uiten in diverse klachten. Vaak geraak je er vanzelf weer uit, al dan niet met de steun van je omgeving. Maar soms lukt dat niet. In dat geval kan het helpen om te spreken met iemand buiten je omgeving, die bereid is om samen met jou alles op een rijtje te zetten en op zoek te gaan naar antwoorden.

Cindy vindt het belangrijk om steeds vanuit een meevoelende en niet oordelende houding naar je te luisteren en je te leren begrijpen. Tijdens de gesprekken zal ze je helpen om meer inzichten te krijgen – in wie je bent, in je verlangens, gevoelens en gedachten, je sterktes en moeilijkheden. Doorheen dit proces leer je op een andere manier te kijken naar jezelf en naar de situatie. Samen met jou gaat Cindy op zoek naar wat je nodig hebt om beter te kunnen omgaan met de moeilijkheden waar je tegenaan botst.

Momenteel doorloopt Cindy een jaaropleiding in systeemtherapeutisch werken met het hechtingsperspectief (vzw Rapunzel). Eerder voltooide ze bijkomende opleidingen in onder meer focussing (Praxis P) en Emotionally Focused Therapy (EFT Belgium).

E-mail
Telefoon

0486 489 429

Werktijden

Maandag — 9u30-16u
Dinsdag — 14u30-20u30

Tarief

65 euro

Maak een afspraak bij Cindy Blijkers

Laden...
Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 952125438
Visum WUG: 290650

Administratief

Bank: BE47 0636 9363 2180
KBO: 0753.775.122

© 2009-2021 De Sprekerij