free
hit counter
Skip to main content

Annelies Donckers

Annelies Donckers (°Turnhout, 1985) is klinisch psycholoog (KU Leuven). Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij haar terecht met psychische problemen, zoals stress, en burn-out, angst- en stemmingsklachten, piekeren, vragen rond zelfbeeld, zelfvertrouwen en zingeving, traumaverwerking, enz. 
 
Na haar studies was Annelies vooral actief in het bedrijfsleven, waar ze medewerkers en hun leidinggevenden begeleidt bij verschillende thema’s, zoals stress, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met verandering. Vanuit een sterke interesse in menselijk gedrag en het verlangen om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, deed ze ervaring op in werken met stress- en burnoutklachten en in loopbaanbegeleiding.
 
Annelies vindt het belangrijk om een veilige plek te creëren waar mensen op hun eigen tempo hun verhaal kunnen doen, tot zichzelf kunnen komen, zichzelf durven uitdagen. Samen met jou gaat ze op zoek naar wat voor jou belangrijk is, wat je wenst te veranderen en wat er nodig is om in beweging te komen. Ze helpt je om meer inzicht te verwerven in de betekenis van bepaalde gedragingen en emoties, opdat je vanuit een andere invalshoek meer richting kan geven aan je leven.
 
Annelies streeft naar een actieve samenwerking, afgestemd op jouw behoeften. Transparantie en oprechte betrokkenheid staan hierbij steeds op de voorgrond. In haar aanpak is ze down to earth en tegelijkertijd actiegericht. 
 
Annelies doorliep ook een basisopleiding in Acceptance and Commitment Therapy (ACT academie).
 
Naast haar werk in de Sprekerij ondersteunt Annelies ook organisaties op vlak van mentaal welzijn.
E-mail
Telefoon

0478 246 489

Werktijden

Woensdag — 9u-12u
Donderdag — 9u-18u

Tarief

70 euro

Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 852135605
Visum WUG: 372705

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen

Administratief

Bank: BE02 6451 0902 8540
KBO: 0790.772.704