free
hit counter

Lieve Brughmans

Het is erg druk. Lieve Brughmans voegt momenteel geen nieuwe mensen toe aan haar wachtlijst. 

Lieve Brughmans (°1981) is klinisch psycholoog (KU Leuven), seksuoloog (KU Leuven) en psychotherapeut (Universiteit Antwerpen). Volwassenen en jongvolwassenen vanaf 18 jaar kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische en seksuele problemen. Denk aan angstklachten, posttraumatische stressstoornis en identiteitsproblemen maar ook aan verminderde zin, vaginisme, erectieproblemen, transgenderproblemen, enz.

In de periode 2007-2018 werkte Lieve als seksuoloog en klinisch psycholoog bij een Centrum voor Algemeen Welzijnswerk. Ze kwam er in contact met een breed scala van problematieken en bood er ook vaak slachtofferhulp. Daarnaast werkte ze in een groepspraktijk in Nederland, waar ze ruime ervaring opdeed met seksuologische vragen, al dan niet ingebed in een bredere psychische problematiek. Sinds 2018 werkt ze in het ziekenhuis van Malle, waar ze voornamelijk mensen in een oncologisch traject begeleidt.

Lieve houdt niet van vakjesdenken en zet de cliënt centraal met zijn verhaal, motivaties, drijfveren, kwaliteiten, krachten en obstakels. Die maken ieder persoon uniek. Uitgangspunt bij de start van een behandeling is de cliënt te leren kennen in zijn uniekheid, om zo samen te komen tot een geïndividualiseerde aanpak.  Hiervoor heeft Lieve heel wat bijkomende opleidingen gevolgd (waaronder EMDR, hypnose, brainspotting, Acceptance en Commitment Therapie, Schematherapie, Heart Assisted Therapy, contextueel denken,…) om vanuit verschillende invalshoeken aan de slag te gaan.

Vandaag voltooit Lieve een postgraduaat in de wetenschappelijk onderbouwde psychotherapie aan de Universiteit Antwerpen, waardoor ze zich verder bekwaamt in de geïntegreerde toepassing van cognitief-gedragstherapeutische, experiëntiële, systeemtherapeutische en psychoanalytische behandelvormen.

E-mail
Telefoon

0479 33 55 78

Werktijden

Donderdag — 9u-15u
Vrijdag — 8u30-12u

Tarief

70 euro

Maak een afspraak bij Lieve Brughmans

Laden...
Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 812109226
Visum WUG: 284077

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie
Vlaamse Vereniging voor Hypnose
Vlaamse Vereniging voor Seksuologie

Administratief

Bank: BE84 0688 8978 4259
KBO: 0822.013.533

© 2009-2023 De Sprekerij