free
hit counter

Janne T'Syen

Het is erg druk. Janne T'Syen voegt momenteel geen nieuwe mensen toe aan haar wachtlijst. 

Janne T’Syen (°1995) is klinisch psycholoog (KU Leuven) en psychotherapeut i.o. (Universiteit Gent & KU Leuven). Kinderen en jongeren vanaf ca. 6 jaar kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische klachten. Voorbeelden zijn een laag zelfbeeld, beperkte sociale vaardigheden, assertiviteitsproblemen, angst- en stemmingsproblemen, gedragsproblemen, problemen met emotieregulatie, piekeren, stress, scheiding, rouw, enz. Ook kinderen met ASS en/of ADHD zijn welkom voor psycho-educatie over hun problematiek en voor verdere ondersteuning. Intelligentieonderzoek is mogelijk voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Op de residentiële kinderpsychiatrische dienst van UZ Gasthuisberg deed Janne ervaring op met het diagnosticeren en behandelen van uiteenlopende problematieken. Bij Rebus in Leuven begeleidde ze jongeren met faalangst, assertiviteits- en studieproblemen. Naast haar werk in De Sprekerij is Janne vandaag ook zelfstandig kindertherapeute in de Kriekelaar in Geel.

Janne vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren bij haar een eigen plekje vinden waar ze hun verhaal kunnen en mogen vertellen. Dat kan door middel van gesprek, maar evengoed in het spel, met tekeningen, enz. Zo kunnen de eigenheid en creativiteit van het kind voorop blijven staan. Samen met Janne onderzoek je waar je juist mee worstelt en ga je op zoek naar oplossingen. Hiervoor worden technieken vanuit o.a. de speltherapie en de cognitieve gedragstherapie ingezet (het veranderen van gedachten, gevoelens en gedrag). Ook de ouders worden betrokken in het groeiproces van hun kind en krijgen zo gewenst hulp bij opvoedingsvragen en bij het adequaat omgaan met de klachten van hun zoon of dochter.

Momenteel doorloopt Janne een vierjarige postgraduaatsopleiding in de cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren (Universiteit Gent & KU Leuven). Eerder voltooide ze al een bijkomende opleiding in Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

E-mail
Telefoon

0494 732 459

Werktijden

Woensdag — 13u–18u
Donderdag — 15u–21u

Tarief

60 euro

Maak een afspraak bij Janne T'Syen

Laden...
Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 952124303
Visum WUG: 287727

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen
Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie

 

Administratief

Bank: BE22 9733 7931 9847
KBO: 0739.706.459

© 2009-2021 De Sprekerij