free
hit counter
Skip to main content

Hans Stuyck

Hans Stuyck (°1983) is klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel) en doctor in de psychologie (Université Libre de Bruxelles en KU Leuven). Jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij hem terecht met diverse psychische klachten zoals angst, depressie en andere stemmingsproblemen, zelfbeeldproblemen en perfectionisme, onverklaarbare vage lichamelijke klachten, trauma, enz.

Hans deed praktijkervaring op in het Psychiatrisch Ziekenhuis Bethanië (Zoersel). Hij stond er in voor de psychologische begeleiding van mensen met uiteenlopende psychische moeilijkheden zoals angst, stemmingsproblemen, trauma en persoonlijkheidsproblemen.

Hans is ook wetenschappelijk onderzoeker en docent aan de KU Leuven. In zijn doctoraatsonderzoek bestudeerde hij de zogenaamde Aha-erlebnis. Vandaag richt Hans’ onderzoekswerk zich bovenal op wat we creativiteit noemen en op enkele andere onderwerpen binnen de cognitieve psychologie.

Hans hecht veel waarde aan een accepterende, empathische en erkennende therapeutische relatie als basis van het genezingsproces. In zijn brede benadering van je klachten en kwetsbaarheden houdt hij rekening met biologische, psychologische en sociale aspecten. Concrete psychotherapeutische technieken, bijvoorbeeld afkomstig uit de cognitieve gedragstherapie of uit de systeemtherapie, combineert hij in functie van wat jij als uniek persoon nodig hebt om je veerkracht te herwinnen of om te herstellen.

E-mail
Telefoon

0476 630 992

Werktijden

Maandag — 12u30-17u30
Vrijdag — 14u-19u

Tarief

65 euro

Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 831138580
Visum WUG: 350777

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Administratief

Bank: BE58 1440 5893 7179
KBO: 1001.231.921