free
hit counter

Charlotte Royemans

Charlotte Royemans (°Merksem, 1987) is kinder- en jongerenpsycholoog (KU Leuven), ergotherapeut (AP Hogeschool Antwerpen) en psychotherapeut i.o (Interactie-academie Antwerpen). Kinderen en jongeren vanaf 6 jaar kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische problemen zoals angst- en stemmingsklachten, problemen met hechting en emotieregulatie, gedragsproblemen, stress, problemen met zelfbeeld en identiteit, ontwikkelingsproblemen, aanpassingsmoeilijkheden, posttraumatische klachten, enz.

Als mens zijn we voortdurend in ontwikkeling. Maar vroeg of laat kunnen er moeilijkheden opduiken en dan komen we vast te zitten. Samen met Charlotte ga je uitzoeken wat er precies misloopt en ontdek je hoe je je krachten en talenten kan inzetten om met de problemen om te gaan. Door meer inzicht te krijgen in jezelf kan je de verbinding met jezelf en met je omgeving weer versterken en kom je opnieuw in beweging.

Wanneer woorden niet vanzelfsprekend zijn, werkt Charlotte graag met beelden, tekeningen en andere vormen van creatieve therapie.

Naast haar werk in De Sprekerij begeleidt Charlotte ook jonge en minder jonge vluchtelingen bij Rode Kruis Vlaanderen. Voordien deed ze als zelfstandig kinderpsycholoog al heel wat ervaring op met psychodiagnostiek en therapie met kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Gesprekken zijn mogelijk in het Nederlands, het Frans, het Engels of met een tolk.

E-mail
Telefoon

0472 579 626

Werktijden

Maandag— 10u–13u
Woensdag — 11u–17u

Tarief

55 euro

Maak een afspraak bij Charlotte Royemans

Laden...
Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 872113966
Visum WUG: 308918

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Administratief

Bank: BE95 7775 9694 5958
KBO: 0507.969.796

© 2009-2021 De Sprekerij