free
hit counter
Skip to main content

Anke Lettanie

Anke Lettanie (°Mechelen, 1995) is klinisch psycholoog (KU Leuven). Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen bij haar terecht met uiteenlopende psychische problemen zoals depressie en andere stemmingsklachten, burn-out, stress- en angstklachten, leerproblemen, problemen rond zelfbeeld en zelfvertrouwen, communicatieproblemen, aanpassingsmoeilijkheden, enz.

Anke werkte enkele jaren op de Psychiatrische Dageenheid van het AZ Sint-Maarten ziekenhuis in Mechelen. Ze gaf er verschillende soorten groepstherapie aan mensen met diverse psychische problemen (depressie, burn-out, persoonlijkheidsproblematiek enz.), als onderdeel van hun langdurig hersteltraject.

Vandaag werkt Anke naast haar individueel psychologisch werk in De Sprekerij ook als psycholoog bij vzw De Markgrave. Daar begeleidt ze cliënten in hun traject van slechtziendheid of blindheid.

In de aanvangsfase van een psychologische begeleiding neemt Anke de tijd om een vertrouwelijke, integere en transparante therapeutische relatie met je op te bouwen. Op jouw tempo en ritme kom je tot je verhaal. Gaandeweg krijg je meer zicht op je kwetsbaarheden door thema’s uit het heden en het verleden te verkennen. Samen met Anke ga je op zoek naar nieuwe manieren om met je gevoeligheden om te gaan.

Anke voltooide bijkomende opleidingen in de schematherapie (Schematherapie Vlaanderen) en in Emotionally Focused Therapy (EFT Belgium).

E-mail
Telefoon

0477 040 865

Werktijden

Maandag — 14u30-20u30
Woensdag — 9u-15u

Tarief

65 euro

Erkenningsinformatie

Gecertificeerd klinisch psycholoog
Psychologencommissie: 952119476
Visum WUG: 263436

Lidmaatschappen

Belgische Federatie van Psychologen
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Administratief

Bank: BE43 0689 3630 9301
KBO: 0740.530.068